Forsendelsesbetingelser

Vi sender alle pakker med GLS. Vi bruger forsikret pakkeservice, og du modtager et Track & Trace-nummer, når vi sender din ordre.

 

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER TIL DANMARK

 

INTERNATIONALE FORSENDELSER

Vi sender alle pakker med GLS eller UPS. Vi bruger forsikret pakkeservice, og du modtager et Track & Trace-nummer, når vi sender din ordre.

Forsendelsesomkostninger beregnes ved udtjekning.

IMPORT

Vi dækker ikke import gebyrer o.lign. ved forsendelser udenfor EU.

BEMÆRK: Vi forbeholder os ret til at annullere en ordre, hvis fragtomkostningerne til fjerntliggende områder overstiger en vis størrelse. Alle ordrer til Storbritannien skal være af et beløb på over 150£ og vi forbeholder os retten til at annullere alle ordrer under 150£.

14 dages returret

Når du handler online på www.crascph.com, har du 14 dage til at returnere dit køb. Nogle varer er ikke omfattet af denne ret og vil blive vist i bestillingsprocessen. Retten gælder fra den dag, du modtager varerne. Udløber perioden på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende mandag. I tilfælde af flere varer, der er bestilt i én ordre, men leveret separat, eller et produkt, der kommer i flere forsendelser, er perioden fra modtagelsen af den sidste vare.

 

Når du har modtaget varerne, skal du håndtere dem på en måde, der fastslår varens art, egenskaber og funktion.

Ved returnering:

Vedlæg venligst den udfyldte returseddel i din pakke.

Returner pakken til:

Textile Logistics

Thrigesvej 27

7430 Ikast

Danmark