Forsendelsesbetingelser

Vi sender alle pakker med GLS. Vi bruger forsikret pakkeservice, og du modtager et Track & Trace-nummer, når vi sender din ordre.

 

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER TIL DANMARK

 

INTERNATIONALE FORSENDELSER

Vi sender alle pakker med GLS eller UPS. Vi bruger forsikret pakkeservice, og du modtager et Track & Trace-nummer, når vi sender din ordre.

Forsendelsesomkostninger beregnes ved udtjekning.

IMPORT

Vi dækker ikke import gebyrer o.lign. ved forsendelser udenfor EU.

BEMÆRK: Vi forbeholder os ret til at annullere en ordre, hvis fragtomkostningerne til fjerntliggende områder overstiger en vis størrelse. Alle ordrer til Storbritannien skal være af et beløb på over 150£ og vi forbeholder os retten til at annullere alle ordrer under 150£.

14 dages returret

Når du handler online på www.crascph.dk, har du 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Nogle varer er ikke omfattet af denne ret og vil blive vist i bestillingsprocessen. Retten gælder fra den dag, du modtager varerne. Udløber perioden på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende mandag. I tilfælde af flere varer, der er bestilt i én ordre, men leveret separat, eller et produkt, der kommer i flere forsendelser, er perioden fra modtagelsen af den sidste vare.

Returadresse

Hvis du fortryder dit køb, skal varerne returneres til:

Textile Logistics

Thrigesvej 27

7430 Ikast

Danmark

Når du returnerer varer, skal du sørge for at pakke dem sikkert ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Sørg derfor for at beholde postkvitteringen og sporingsnummeret. Vedlæg gerne en udfyldt returseddel i din pakke. Returomkostninger påhviler kunden.

OBS!!! Pakken skal sendes direkte til returadressen. Vi kan desværre ikke tilbyde at afhente pakker i pakkeshops, på posthus eller lignende.

Returlabel

Køber du din label gennem webshoppen, fremsendes den på mail fra webshipper.io og skal printes ud.

BEMÆRK VENLIGST, at vi kun tilbyder returlabels til returnering af pakker indenfor Danmark.