ANSVARLIGT FREMSTILLET

Christiane Hagger og Anne Charlotte Lembye grundlagde Crās i august 2019 ud fra ønsket om at ville skabe en modig og farverig garderobe.

Crās er opkaldt efter det latinske ord for ’i morgen’ og med sin legende ånd, har mærket etableret et univers med god stemning, ikke bare gennem sit sprudlende og dristige sprog, men også gennem Hagger og Lembyes tro på vigtigheden i at lave ansvarligt fremstillet tøj for en lys fremtid. 

På den korte tid siden brandets lancering er Crās strøget direkte ind på en lang række markeder med sin farvestrålende, optimistiske æstetik og bæredygtige budskab. Virkningsfulde print, stærke farver og festklare looks er hurtigt blevet Crās kendetegn: power dressing og piget romantik går hånd i hånd og kollektionernes vovede maksimalistiske udtryk, bevæger sig i en sjov verden af overdådig femininitet og vilde farver.

Cras er modetøj, der tilfældigvis også er ansvarligt fremstillet – som det bør være

Etablering af et nyt forhold mellem modetøj og ansvarlig fremstilling

“Vi er begge meget interesserede i bæredygtighed, og vi har nydt at skabe et brand, der sætter barren højt for ansvarligt produceret modetøj. Vi har begge en forkærlighed for farver og tøj, der larmer lidt, og det vil vi gerne vise med vores kollektioner, "siger stifter Christiane Hagger & Anne Charlotte Lembye.

Læs mere om vores bæredygtige univers.